Met een ZZP-coach staat u er niet alleen voor

Management

U kiest er voor om ZZP-er te zijn. Dat betekent niet alleen bezig met uw vak. U bent ook verantwoordelijk voor uw administratie, belastingen, marketing, website enz.

Daarbij hoeft u er alleen voor te staan. Als coach help ik u graag verder. Zie mij als de huisarts voor uw bedrijf. Uniek in mijn aanpak is dat ik u leer om zelf uw bedrijf te voeren. Zo wordt u niet afhankelijk van uw accountant of boekhouder. Behalve natuurlijk voor de zaken die u wilt blijven uitbesteden.

Starten als ZZP-er?

Denkt u er over om te gaan starten als ZZP-er?
Verdien tijd en geld door gebruik te maken van mijn ervaring als ZZP-coach. Ik ben uw partner bij het uitwerken van uw idee├źn. Daarbij help ik telkens een stap verder op weg naar uw eigen onderneming. 
Van idee naar ondernemingsplan, eenmanszaak of een andere rechtsvorm, administratie, belastingen, financiering, huisvesting, automatisering en nog veel meer.
Alles komt aan bod tijdens onze gesprekken. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

ZZP Cloud

Slim automatiseren

Juist voor een ZZP-er is het belangrijk om slim gebruik te maken van automatisering. U wilt uw tijd immers zoveel mogelijk besteden aan werk dat direct geld oplevert.

Hoe zorgt u er voor om bereikbaar te zijn voor uw klanten? Wat is een goede oplossing voor uw website? En hoe maakt u offertes uitbrengen, boekhouden en uw belastingaangifte doen zo gemakkelijk mogelijk? Iedereen gaat in de cloud, u ook?

Samen komen we tot de beste oplossing in uw situatie. Neem contact op!